Χάρτης

Δημ. Πετρίτη 31
ΤΚ 180 10 - Αίγινα
Τηλ - Φαξ : 22970- 27039

Πως θα φτάσετε στο ξενοδοχείο Ραστώνη

 

Από τον Πειραιά ως την Αίγινα
Στην πύλη Ε8 του Πειραιά (στο τέλος της Δ. Γούναρη), θα μπορέσετε να επιλέξετε το καλύτερο μέσο για το ταξίδι σας μέχρι την Αίγινα: για όσους αποφασίσουν να φέρουν αυτοκίνητο μαζί τους ή/και προτιμούν να πιουν έναν καφέ στη διάρκεια του ταξιδιού (περίπου 1 ώρα), η καλύτερη επιλογή είναι το καράβι. Για τους πιο …ανυπόμονους , υπάρχει και το ιπτάμενο δελφίνι (διάρκεια ταξιδιού 40 λεπτά).

Από Πειραιά προς Αίγινα 
Λιμεναρχείο: Τηλ. 210 4147800 
Από Αίγινα προς Πειραιά 
Λιμεναρχείο: Τηλ. 22970 2328 

Τους καλοκαιρινούς μήνες, δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά από τις 07.00π.μ. μέχρι τις 21.00μμ με συχνότητα σχεδόν μισής ώρας.

Με συμβατικό πλοίο 
Τα συμβατικά πλοία σαλπάρουν από την αποβάθρα Ε8 και η διαδρομή μέχρι την Αίγινα διαρκεί περίπου 1 ώρα. Το κόστος ανέρχεται σε 8-10 ευρώ κατ΄άτομο, ενώ το κόστος του αυτοκινήτου προσδιορίζεται στα 20-25 ευρώ.

Με πλοίο High Speed
Τα πλοία High Speed σαλπάρουν από την αποβάθρα Ε8 και η διαδρομή μέχρι την Αίγινα διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Το κόστος ανέρχεται σε 15-20 ευρώ κατ΄άτομο.

Δείτε τους πίνακες με τα δρομολόγια 
των πλοίων εδώ

 

Από το λιμάνι της Αίγινας ως το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Ραστώνη βρίσκεται 400 μέτρα από το λιμάνι της Αίγινας. Είναι μια ωραία βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Στην περίπτωση που οι αποσκευές σας είναι βαριές ή αν θέλετε να αποφύγετε το περπάτημα, υπάρχει η φθηνή, επιλογή του ταξί τα οποία βρίσκονται ακριβώς στην έξοδο του λιμανιού, μπροστά στα εκδοτήρια των εισιτηρίων . Αν πάλι, φθάσετε στο λιμάνι με το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο, ακολουθήστε τη γαλάζια γραμμή στον χάρτη που προσδιορίζει την ακριβή διαδρομή.